Logo 89

Skontaktuj się z nami:
tel: 885 563 079

Worki do pakowania w zmienionej atmosferze (MAP)

Worki do próżniowego pakowania żywności posiadają barierę na tlen (nie przepuszczają tlenu), dzięki czemu zapakowany produkt parokrotnie wydłuża swoją świeżość, nie wysycha i nie traci walorów smakowych.

 

Zastosowanie: worki naszej produkcji dedykowane są do pakowania mięsa, drobiu, kiszonek, wędlin, mięsa mielonego i sera.

 

Dostarczamy worki z czyste lub z nadrukiem do 10 kolorów.

 

Sposób pakowania:

  • w pakowaczce do pakowania próżniowego komorowej
  • pakowanie w próżni lub w atmosferze gazu modyfikowanego (MAP)

 

Struktura worka:

  • BOPA/PE
  • BOPET/PE o podwyższonej barierowości
  • BOPA/PE – worki barierowe
  • PETmet/PE lub PET/PETmet/PE
  • w opcji różne powłoki / warstwy odpowiedzialne za podwyższenie barierowości
Powrót