Doypack 100 ml, 150ml, 200ml, 500 ml, 1kg
Nasza firma to lider w produkcji innowacyjnych opakowań, które odpowiadają na potrzeby najbardziej wymagających klientów. Specjalizujemy się w tworzeniu wyjątkowych rozwiązań, takich jak worki doypack, próżniowe, moletowane, z nadrukiem oraz worki przystosowane do gotowania i mrożenia. Dzięki naszej wszechstronności i zaawansowanej technologii nasze produkty znajdują szerokie zastosowanie w wielu branżach, m.in. mięsnej, nabiałowej, a także w pakowaniu słodyczy czy karmy dla zwierząt.
Oferujemy worki doypack w różnych pojemnościach, takich jak 100 ml, 150 ml, 250 ml, 500 ml oraz 1kg, dostosowane do indywidualnych potrzeb naszych klientów. Naszym celem jest tworzenie opakowań, które łączą funkcjonalność z estetyką, pomagając wyróżnić Państwa produkty na
Wybierz produkt i sprawdź, co możemy dla Ciebie zrobić
Worki
BagPAK
Typy worków
Worki produkowane w PAKu:
- Worki doypack
- Worki próżniowe
- Worki do gotowania
- Worki do mrożenia
- Worki moletowane
- Worki CPP
- Worki mikroperforowane
Worek doypack
Doypack to wszechstronny i praktyczny worek stojący, który doskonale sprawdza się w różnorodnych zastosowaniach. Może być wyposażony w wygodne zamknięcie strunowe, a nasza oferta obejmuje szereg dodatkowych funkcji, takich jak euro otwór do zawieszania, łatwe nacięcie otwierające, perforacja laserowa, wybiórczy lakier czy połączenie folii z papierem i okienkiem, które umożliwia podgląd zawartości.
Produkujemy worki Doypack w różnych pojemnościach, w tym 100 ml, 150 ml, 250 ml, 500 ml oraz 1 kg, dzięki czemu z łatwością dopasujesz opakowanie do specyfiki swojego produktu. Nasze Doypacki łączą funkcjonalność, trwałość i estetykę, pomagając Twoim produktom wyróżnić się na rynku.
Właściwości Worków
Worki wielowarstwowe
Worki ze średnią i wysoką barierą
Zakres grubości worków: 55 – 200μ
Wysoka jakość druku fleksograficznego do 10 kolorów
Worki do głębokiego mrożenia
Worki z euro otworem
Worki typu doypack
Worki
BagPAK
Produkcja worka w PAKu to kilkuetapowy proces, podczas którego współpracujemy z Klientem od etapu projektu, do etapu pakowania na maszynie w hali Klienta. Twój produkt jest naszym punktem wyjścia. Zaproponujemy i przygotujemy takie rozwiązania, dzięki którym opakowanie będzie estetyczne, bezpieczne i zoptymalizowane zarówno pod kątem struktury, jak i wielkości.
Typy worków
Worki produkowane w PAKu:
- Worki doypack
- Worki próżniowe
- Worki do gotowania
- Worki do mrożenia
- Worki moletowane
- Worki CPP
- Worki mikroperforowane
Właściwości Worków
Worki wielowarstwowe
Worki ze średnią i wysoką barierą
Zakres grubości worków: 55 – 200μ
Wysoka jakość druku fleksograficznego do 10 kolorów
Worki do głębokiego mrożenia
Worki z euro otworem
Worki typu doypack
Worek doypack
Doypack to stojący worek, z możliwością wgrzania struny do zamykania. Jako producent worków doypack możemy wdrożyć szereg rozwiązań, np.: euro otwór ułatwiający zawieszanie, nacięcie ułatwiające otwieranie. Możliwe jest wykonanie perforacji laserowej, zastosowanie lakieru wybiórczego czy połączenie folii z papierem z okienkiem.
Najbardziej popularne zastosowania worków doypack to: opakowanie do suszonych owoców, opakowanie do kawy, opakowanie do herbaty, opakowanie do żywności dla zwierząt, opakowanie do przypraw, opakowanie do orzechów, opakowanie do słodyczy, opakowanie do suplementów diety.
Worki doypack wykonujemy również z monomateriałów – są one wówczas w 100% zdatne do recyklingu.
Worki próżniowe
Worki do próżniowego pakowania żywności posiadają barierę na tlen, co powoduje kilkukrotonie zwiększenie czasy świeżości produktu, a także jego niewysychanie i nietracenie walorów smakowych. Worki PA/PE i worki PET/PE produkowane w PAKu dostarczamy w opcjach z nadrukiem i bez nadruku.
Najbardziej popularne zastosowania worków próżniowych to: pakowanie mięsa, pakowanie drobiu, pakowanie wędlin, pakowanie kiszonej, pakowanie sera.
Sposoby pakowania: pakowaczka próżniowa komorowa, pakowanie w próżni, pakowanie w atmosferze gazu modyfikowanego (MAP).
Worki moletowane
Worki do pakowania próżniowego moletowane są odpowiednim rozwiązaniem do pakowaczek bezkomorowych i pakowarek listwowych. Wykonane są z barierowej folii PA/PE, uszlachetnione przetłoczeniami tworzącymi strukturę siatki, tzw. molety. Dzięki moletowaniu podczas procesu pakowania z worków szybciej odpływa powietrze, dlatego worki moletowane są dedykowane do pakowaczek próżniowych o mniejszej mocy.
Worki moletowane są odpowiednie do pakowania próżniowego mięsa, serów, warzyw, wyrobów cukietniczych.
Worki do mrożenia
Worki do głębokiego mrożenia wykonane są ze zmodyfikowanej folii LDPE, dzięki czemu są doskonale przystosowane do mrożenia w temperaturze do –40 stopni Celcjusza.
Worki do mrożenia proponujemy w opcjach z nadrukiem lub bez nadruku, z wypustką, z euro otworem, z fałdą denną, z zaokrąglonymi narożnikami lub z klipsami.
Najpopularniejsze zastosowanie worków do mrożenia to pakownie tuszek drobiowych: pakowanie kurczaka, pakowanie królika, pakowanie gęsi etc.
Masz pytania?
Zapytaj jednego z naszych doświadczonych opiekunów Klienta. Chętnie pomożemy w dobraniu idealnego opakowania do Twojego produktu!